Mobilitat

A La Garriga el nostre compromís amb la sostenibilitat i ben estar és ferm.​

aire pur

Arribis com arribis, mou-te a peu.

En cotxe

Per arribar en cotxe a la Garriga el més habitual és accedir-hi a través de la carretera C-17, l'autovia que comunica Barcelona i Vic. L'entrada nord de la Garriga des de la C-17 porta directament a l'antiga carretera N-152a. L'entrada sud de la Garriga des de la C-17 porta cap a l'interior del poble a través de la Carretera de l'Ametlla.

Des del Baix Montseny, es pot arribar al municipi des de la Carretera de Samalús i des de Granollers es pot accedir per la Carretera de Ribes.

Estacionament: Podeu estacionar el cotxe als aparcaments municipals gratuïts de La Sínia i de Les Roques, al voltant de l’estació o a la zona blava del centre del municipi.

En tren

La Garriga es troba integrada a la línia R3 l’Hospitalet de Llobregat – Puigcerdà de la xarxa de trens de Rodalies de Catalunya.

Els equipaments de l'Estació segueixen la normativa vigent d’accessos habilitats per a persones discapacitades. En horari ininterromput de 6 del matí a 22:30 de la nit, l’estació ofereix servei els 365 dies de l’any.

L'inici del servei de tren a la Garriga data de l'any 1875.

En autobús

Diverses línies d'autobusos uneixen Barcelona, Granollers, la Garriga i Vic. A La Garriga, els autobusos tenen parada, entre d'altres, a l'aparcament de La Sínia, a 200 metres del centre de visitants.
Les línies de Sagalés tenen diverses parades a La Garriga:

Sentit Vic: Av Mil·lenari-Abadessa Emma, Av Generalitat-Santa Maria del Camí, Ctra Nova-Banys, Ctra Nova-Canonge Cullell, Ctra Nova-Caritat, Calàbria-Bertí i Ctra de Vic-Camí Can Torre de la Riba
Sentit Barcelona: Ctra de Vic-Camí Can Torre de la Riba, Calàbria-Bertí, Crta Nova-Paseig del Congost, Crtra Nova-Les Roques, Ctra Nova-Satèl·lits, Av Generalitat-Santa Maria del Camí i Av Mil·lenari-Abadessa Emma.


La Garriga disposa del Servei Interurbà d'Autobusos Nocturns de la Regió Metropolitana de Barcelona, una xarxa d'autobusos nocturns regida per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Està formada, entre altres línies, per la N72 que correspon al municipi de la Garriga. Uneix Barcelona (la Plaça Catalunya) amb una gran part de les poblacions.

En bicicleta

Es pot arribar a la Garriga pel carril bici que s'inicia a Sant Adrià del Besòs, passa per Montcada i Reixac, Montornès del Vallès, Granollers, les Franqueses del Vallès i Llerona. A La Garriga hi ha un carril bici, que ressegueix el poble de nord a sud.