Fem poble, junts impulsem el comerç.

Un poble és ric quan les persones que l’integren el fan créixer i perviure.
Amb aquest propòsit es crea una actuació que convida als garriguencs i garriguenques a redescobrir el comerç local amb una mirada nova i a repensar els hàbits de consum.

Crear teixit Social

Eixos principals del projecte

Sentir-se partícip d’un engranatge en què si totes les peces funcionen, tots hi guanyem.

ESTALVI

Comprar a La Garriga és estalvi i sostenibilitat. Fer les compres al costat de casa ens regala temps extra per a nosaltres i els nostres. A més, la compra local ens permet una gestió propera que minora els imprevistos i els entrebancs associats a la compra on-line.

PROSPERITAT

Les nostres botigues donen feina a més de 300 persones, i els beneficis retornen al poble en forma de millores en els espais públics, activitats culturals i tradicions populars.
D’aquesta manera es consolida l’economia local.

PROXIMITAT

Darrere de cada taulell un comerciant proper i coneixedor del producte ens assessora amb eficàcia i de manera personalitzada. Gaudir d’una àmplia oferta comercial en un entorn privilegiat és qualitat de vida.

COMUNITAT

El comerç de La Garriga promou i fa perviure la vida cultural i social del poble amb el seu suport a entitats esportives, culturals i educatives. Els comerciants del poble són part cohesionadora de la nostra comunitat.

I tu, ja coneixes el comerç de La Garriga?